SET proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o.,
Bjelovar, Pakračka ulica 3.
Trgovina strojnih elemenata za prijenos snage

/Program poljoprivrednog remenja tvrtke Gates

 

Program poljoprivrednog remenja tvrtke Gates

 

Gates je vodeći proizvođač visokokvalitetnih industrijskog i poljoprivrednog remenja za teške uvjete. Kroz godine, Gates je imao glavnu ulogu u stvaranju i razvoju remenja premium kvalitete. Naša baza kupaca iz cijelog svijeta izlazi iz Gates-ove napredne tehnologije, razvojne strategije i inovativnih rješenja kod proizvodnje. Gates neprestano investira u kvalitetu, istraživanje i razvoj u smislu da zadovolje trenutne i buduće potrebe naših kupaca. Kao dobavljač proizvođačima originalne opreme i strojeva u cijeloj Europi, Gates nudi remenje koje je ekvivalent originalnom remenju.

Kroz inovativni dizajn proizvoda i napredni tehnički "know-how", Gates omogućava rješenja za današnje potrebe pogona poljoprivrednih strojeva. Dinamičke inovacije proizlaze iz direktne suradnje sa vodećim svjetskim proizvođačima poljoprivredne opreme i strojeva, što nam omogućuje da budemo ispred ostalih, razvijajući nove tehnologije i reagirajući na zahtjeve tržišta. Proizvođači strojeva iz cijele Europe se oslanjaju na Gates-ovo inovativno i superiorno inženjersko znanje koje im omogućuje proizvode za prijenos snage na koje se mogu osloniti.

Pogodni za teške uvjete

Gates nudi na tržištu zamjenske robe široki asortiman visokokvalitetnog remenja za teške uvjete rada na pogonima raznih strojeva. Remenje je specijalno dizajnirano za teške uvjete rada na kombajnima.

Proizvedeni za pogone u teškim uvjetima

Poljoprivredno remenje radi u najtežim mogućim uvjetima. Kombinacija posla na otvorenom, najčešće na suncu što podrazumijeva visoku temperaturu, osim toga, prisutnost prašine, zemlje, kamenja i raznih drugih stvari koje mogu ući između remena i remenice, svrstavaju ovo remenje u najteže uvjete rada. Zbog svih ovih razloga, trebali biste koristiti samo specijalno remenje za poljoprivredne aplikacije posebno dizajnirane da izdrže ove teške uvjete rada. Remenje je robusno i pojačano, proizvedeno od materijala koji je istovremeno vrlo fleksibilan i otporan, pojačano aramidnim i poliesterskim vlaknima, od specijalne elastomerne smjese i sa visoko otpornim površinskim slojem.

Originalna kvaliteta

Prepoznajući zahtjeve poljoprivrednih strojeva, Gates nudi specijalno proizveden – Program poljoprivrednog remenja, široki raspon zamjenskog poljoprivrednog remenja za mnogobrojne aplikacije. Ovaj program osigurava bezbrižnu i dugotrajnu uslugu u najzahtjevnijim uvjetima poljoprivredne mehanizacije. Naši proizvodi su vrhunske kvalitete i odličnih performansi.

Konstrukcijske značajke

Gates poljoprivredno remenje je dostupno kao klinasto remenje sa konkavnim profilom i sa dvostrukom tkaninom Flex Weave a to kao spojeno klinasto remenje ili varijanta svaki remen zasebno. Također klinasto nazubljeno remenje sa specijalnim dizajnom zuba i brušenim bokovima. Svo ovo remenje karakterizira jedna ili više navedenih dodatnih karakteristika:

  • Jedinstven otpor na istezanje (premium aramid ili poliester vlakna);
  • Napredan tretman vručnih vlakana da se osigura poboljšan spoj vlakno-elastomerna smjesa;
  • Višeslojan proces spajanja elastomera, sa orijentiranim vlaknima u međusloju da bi se osigurala bolja potpora vručnih vlakana.


Sve ovo osigurava da Vaš kombajn neće stati usred sezonu, da će remenje besprijekorno raditi, uz najveći prijenos snage i pogon bez problema u predviđenom životnom vijeku remena.

Gates nudi široki raspon zamjenskog remenja u poljoprivrednom programu. U našem Gates katalogu poljoprivrednog remenja možete pronaći više od 7.000 Gates-ovih zamjenskih referenci za široki izbor OE remenja za kombajne i berače, kao i prijedloge za preventivno održavanje te upute za rješenje najčešćih problema.

Ukratko: sa Gates remenjem za teške uvjete kombajn neće stati u sezoni i Vi ćete izbjeći visoke troškove zastoja.

Zastupstva i distribucije