SET proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o.,
Bjelovar, Pakračka ulica 3.
Trgovina strojnih elemenata za prijenos snage

/Uvjeti poslovanja

 

Uvjeti korištenja

Korištenjem web stranice SET Bjelovar prihvaćate ove Uvjete korištenja i dajete privolu za korištenje osobnih podataka prema Izjavi o zaštiti osobnih podatka koju možete pronaći u prilogu ovih Uvjeta ili na linku Izjava o zaštiti osobnih podataka.

Sadržaj na ovim web stranicama osigurava tim tvrtke SET d.o.o. i zaštićen je autorskim pravima.

OPĆI UVJETI PRODAJE PUTEM INTERNET TRGOVINE SET d.o.o.

Korištenjem usluge kupovine putem internet trgovine SET smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.

Pružatelj usluge internet prodaje putem internet trgovine SET je SET d.o.o., Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar, OIB 35140755222.

Molimo korisnike da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama. SET d.o.o. zadržava pravo izmjene Uvjeta bez prethodne najave. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na ovim internet stranicama.

SET d.o.o. pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge internet trgovine u svako doba bez obaveze prethodne najave,  te može djelomično ili u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta.

Korištenje usluge internet trgovine dopušteno je samo punoljetnim osobama.

Kupljeni proizvod putem internet trgovine koristi se na vlastitu odgovornost.

SET d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunostio odgovaraju izgledu samog proizvodu.Slike pojedinih proizvoda su simbolične i odgovaraju čitavoj skupini proizvoda koji se međusobno razlikuju po veličini. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo.

SET d.o.o. se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na www.set-bjelovar.hr. SET d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

UGOVOR O ISPORUCI ROBE

Korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i SET d.o.o., a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima. Predmet Ugovora je kupnja odabranog proizvoda putem Internet trgovine SET d.o.o. uz plaćanje odgovarajuće cijene toga proizvoda. Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu SET d.o.o. na jedan od slijedećih načina:

•             odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao registrirani korisnik Internet trgovine SET d.o.o.,

•             odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao gost korisnik Internet trgovine SET d.o.o.

U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka. Prihvaćanjem ovih Uvjeta i plaćanjem naručenih proizvoda smatra se da je sklopljen Ugovor između SET d.o.o. i korisnika kao kupca kada on i stupa na snagu. Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

- ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,

- ako je predmet Ugovora zapečaćena roba,

- ako je predmet ugovora roba koja je izrađena po narudžbi (hidrauliča crijeva, industrijska crijeva, lanci, sinhrono remenje) samo za njega i po njegovim naputcima.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti SET d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu SET d.o.o., Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar, telefaksom na broj 043/226-013 ili elektroničkom poštom na info@set-bjelovar.hr, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili telefaksa, adresu elektroničke pošte. Rok za jednostrani raskid Ugovora je 14 (četrnaest) dana od dana kada je roba koja je predmet Ugovora predana korisniku u posjed.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada SET d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu. Povrat novca SET d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu SET d.o.o., Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar, najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je SET d.o.o. uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju korisnik će biti obaviješten.

 

Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:

Pružanje informacija Google Inc.
Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Računovodstvo
Podijelimo podatke s našim računovođama za porezne svrhe. Na primjer, dijelimo fakture koje izdajemo i primamo kod naših računovođa u svrhu popunjavanja poreznih prijava i računa na kraju godine.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail, te dodatno ako je navedeno: adresa, grad i poštanski broj, tvrtka i telefonski broj.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem Vaše prijave na newsletter su: e-mail adresa.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, broj telefona, država, Tvrtka i OIB.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje privole
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici. Također nas možete konktatirati i telefonom koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu adresu koja je navedena na web stranici.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU.

 

Uvjeti prodaje

UVJETI PRODAJE
Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web dućanu SET Bjelovar (u daljnjem tekstu «robe») je SET d.o.o. a Kupac robe je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju

NARUČIVANJE
Roba se naručuje elektronskim obrascem i telefonskim putem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.
Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku shoppinga, vratite se na košaricu i odaberite završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu

POSTUPAK KUPOVINE NA INTERNET TRGOVINI SET d.o.o.

Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se na adresu elektroničke pošte kupca navedenu u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Sve cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK). U sve cijene je uračunat PDV.

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod.

Ukupna cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe.

Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail: info@set-bjelovar.hr ili telefon 043/214-466.

PLAĆANJE

Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:

1. Uplatnica - Virman, Internet bankarstvo

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo vam naručene artikle.

2. Pouzećem
Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja robe a plaća se dostavljaču.

 

Dostava

Kupac može odabrati jednu od ponuđenih vrsta dostave.

Hrvatska pošta d.d.

  • 25,00kn+PDV
  • Za narudžbe iznad 1.000,00kn+ PDV ne naplaćuje se dostava.
  • Dostava unutar 3 - 5 dana.

Kupac sam organizira dostavu
Ukoliko kupac osobo dolazi po robu – upisati ime osobe te ime kurirske službe ako kupac sam organizira i plaća dostavu.

 

NAPOMENA: Telefonske narudžbe s posebnom vrstom dostave podliježu plaćanju dostave bez obzira na iznos narudžbe.

 

Reklamacije

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br.41/14) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi pri čemu ćemo vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte na adresu: SET d.o.o., Pakračka 3, 43000 Bjelovar ili e-mail adresu: info@set-bjelovar.hr
Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Formular za prigovor preuzmite OVDJE

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid Ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac treba poslati fotografiju navedene reklamacije kako bi se ista uvažila na temelju fizičkog dokaza. SET d.o.o. vrši prikup reklamirane oštećene ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdane reklamacije trošak zamjene proizvoda s novim u cijelosti snosi SET d.o.o. ili ukoliko korisnik više ne želi taj proizvod povratom navca korisniku.

U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije i/ili načina na koji je proizvod vraćen (proizvod mora biti nekorišten, u nepromijenjenoj količini te u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun) proizvod će se dati na reklamaciju proizvođaču ili drugoj stručnoj osobi. U slučaju da se utvrdi opravdanost reklamacije, sav trošak zamjene proizvoda snosi SET d.o.o., a u slučaju neopravdane reklamacije trošak će snositi kupac.

 

Jednostrani raskid ugovora

INFORMATIVNI OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKIH UGOVORA O KUPNJI PROIZVODA SKLOPLJENOG NA DALJINU

 

Svaki kupac koji putem internet narudžbe sa SET d.o.o., Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar, OIB 35140755222, info@set-bjelovar.hr sklopi Ugovor o kupnji proizvoda na daljinu ima pravo jednostrano raskinuti ugovor u roku 14 dana od sklapanja ugovora ne navodeći razlog za to.

Pravo na jednostrani raskid ugovora poćinje teći od datuma isporuke proizvoda (i ovog obrasca).

Da bi kupac ostvario pravo na jednostrani raskid ugovora potrebno je nas je o tome obavijestiti prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom koju treba poslati poštom na adresu SET d.o.o., Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar, telefaksom na broj 043 226 013 ili elektroničkom poštom na info@set-bjelovar.hr.  

Proizvod mora biti nekorišten, u nepromijenjenoj količini te u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun!

 Izjava treba sadržavati ime i prezime kupca, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte. Ukoliko je plaćanje izvršeno pouzećem navesti i broj tekućeg računa na koji će se izvršiti povrat sredstava. Izjava za jednostrani raskid ugovor nalazi se na kraju ovog obrasca. Izjavu je moguće preuzeti i na našim stranicama www.set-bjelovar.hr. U slučaju primitka izjave elektroničkim putem kupcu će se bez odgađanja poslati potvrda o primitku izjave o jednostranom raskidu ugovora elektroničkom poštom.

SET d.o.o. se obvezuje kupcu izvršiti povrat uplaćenog iznosa u roku 14 dana od primitka izjave o jednostranom raskidu ugovora. Povrat sredstava izvršit će se na isti način na koji je kupac izvršio uplatu osim ako je kupac platio pouzećem novac će mu se vratiti na tekući račun koji će kupac dostaviti prodavatelju, SET d.o.o. Povrat sredstava moguće je izvršiti tek kada roba bude vraćna prodavatelju ili kada prodavatelj primi dokaz da je roba poslana na adresu kupca. Robu je potrebno poslati na adresu SET d.o.o., Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar.

Kupac robu vraća o vlastitom trošku.

U slučaju oštećenja original ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U tom slučaju kupac će po primitku i pregledu robe biti obaviješten o iznosu umanjenja povrata.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:

Ugovor o uslugama prodavatelj u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak kupca te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako usluga bude u potpunosti ispunjena.
Ako je predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji kupca ili koja je jasno prilagođena kupcu (to se npr. odnosi na sinhrono remenje koje je rezano na širinu koju zahtjeva kupac, na galove lance koji su odvajani po nalogu kupca, na hidraulična crijeva i priključke koji su rezani i spajani prema želji i nalogu kupca,...)

 

 

IZJAVA O KORIŠTENJU PRAVA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

 

 

Ime i prezime kupca___________________________________________________________

Adresa (ulica i kućni broj)______________________________________________________

 

Ovime izjavljujem da jednostrano raskidam ugovor o kupnji robe

 

Broj računa ili broj narudžbe___________________________________________________

Naziv artikla________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

Datum primitka pošiljke_______________________________________________________

IBAN transakcijski račun broj (kod plaćanja pouzećem)_______________________________

 

Mjesto i datum___________________________________

 

Potpis kupca

 

______________________________

 

Pravila programa Klub vjernosti

Članak 1.

Organizator programa vjernosti naziva „Klub vjernosti“ (u daljnjem tekstu: Klub vjernosti) je SET d.o.o., Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar (u daljnjem tekstu: SET). Članstvo u Klubu vjernosti je besplatno.

 

Članak 2.

UČLANJENJE

Članstvom Kluba vjernosti se postaje popunjavanjem i predajom pismene pristupnice u maloprodajnim jedinicama SETa, i to u Maloprodaji Bjelovar, Pakračka ulica 3 i Maloprodaji Virovitica, Vladimira Nazora 3 ili slanjem popunjene i potpisane prijavnice poštom na adresu organizatora, SET.

Sadržaj pristupnice odnosno prijavnice određuje SET, u skladu sa zakonom i potrebama Kluba vjernosti.

Pristupnica odnosno prijavnica za učlanjenje u Klub vjernosti obvezno sadrži potvrdu člana o prihvatu ovih Pravila. Prihvatom Pravila član Kluba vjernosti također daje svoju suglasnost da se njegovi osobni podaci, koje učlanjenjem predaje SETu, prikupljaju i koriste u svrhu i na način utvrđen ovim Pravilima.

 

Članak 3.

PRAVA I OBVEZE

Samom činjenicom članstva u Klubu vjernosti, član ne preuzima nikakve obveze. Svojim učlanjenjem član stječe pravo sudjelovanja u Klubu vjernosti, a koji se sastoji od:

Prilikom svake kupnje ostvaruje se 5% popusta na cjelokupan iznos, odnosno 10% popusta na cjelokupan iznos ukoliko je iznos računa veći od 1.000,00kn (tisuću kuna)
Opcija primanja edukativnih materijala i obavijesti o novitetima i akcijama
Brojne druge pogodnosti koje će SET s vremena na vrijeme osigurati za članove Kluba vjernosti

SET zadržava pravo proširiti sadržaj Kluba vjernosti, ali i ograničiti ga, prema vlastitoj ocjeni, bez posebne obavijesti o tome.

Za sva pitanja vezana za Klub vjernosti članovi se mogu obratiti na e-mail: set-bjelovar@bj.t-com.hr, pismeno na središnjice ili telefonski: 043/214468.

 

Članak 4.

OSOBNI PODACI

U postupku prikupljanja i korištenja osobnih podataka članova Kluba vjernosti, SET postupa u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka Republike Hrvatske. Osobni podaci koje pristupnik prilikom učlanjenja u Klub vjernosti obavezno stavlja na raspolaganje SETu su ime, prezime, adresa te kontakt telefon/mobitel, te opcionalno, OIB, e-mail adresa, dodatni kontakt telefon/mobitel, područje interesa, i dr.

Osobni podaci koje pristupnik učlanjenjem predaje SETu koristit će se isključivo u svrhu provođenja Kluba vjernosti, odnosno za potrebe sudjelovanja u aktivnostima namijenjenim članovima Kluba vjernosti, uključujući marketinške svrhe. Prikupljeni osobni podaci neće se ustupati ili prosljeđivati nepovezanim trećim stranama, te su sigurnosno pohranjene na našem ili vanjskom poslužitelju kojeg odaberemo, a koji u dovoljnoj mjeri jamči provedbu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera na način da je obrada u skladu sa zahtjevima Opće odredbe o zaštiti osobnih podataka i da se njome osigurava zaštita prava članova kluba.

Osobni podaci u informatičkom sustavu SETa uz poduzimanje odgovarajućih mjera za njihovu zaštitu i brišu se čim član otkaže članstvo u skladu s ovim Pravilima ili mu članstvo na bilo koji drugi način prestane, te u svakom slučaju prestankom provođenja Kluba vjernosti sukladno odluci SETa.

Eventualne promjene u osobnim podacima koje su od važnosti za provedbu Kluba vjernosti i ostvarivanja pogodnosti iz istog, prijavljuje SETu sam član, te je isključivo član odgovoran za točnost danih osobnih podataka.

 

Članak 5.

PRESTANAK ČLANSTVA

Član može otkazati članstvo pisanom obaviješću, bez obrazloženja, na adresu SETa, kao i elektronskim putem, putem e-mail adrese: set-bjelovar@bj.t-com.hr

SET također može, pisanom obaviješću, bez obrazloženja, otkazati članstvo pojedinom članu.

Članstvo prestaje u svakom slučaju prestankom provođenja Kluba vjernosti sukladno odluci SETa.

 

Članak 6.

STUPANJE NA SNAGU I PROMJENE  PRAVILA

Ova pravila stupaju na snagu danom objave na istaknutom mjestu u prodavaonicama SETa u Bjelovaru i Virovitici 

SET je ovlašten u bilo kojem trenutku donijeti i izmjene i dopune ovih Pravila ili nova Pravila, bez potrebe pristanka članova.

 

U Bjelovaru, 20. svibnja 2018.

 

Izjava o ograničenju odgovornosti

SET d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internet stranici.

Naš je cilj da te informacije budu pravovremene i točne te se zato sadržaj na ovoj internet stranici stalno unapređuje i podložan je promjenama.

Također ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ovih web stranica.

Korisnik je suglasan da niti jedan zaposlenik tvrtke SET d.o.o., kao niti bilo koja druga osoba ili tvrtka koja je sudjelovala u izradi ovih stranica ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prema drugim osobama ili tvrtkama proizašlim korištenjem ove internet stranice.

 

Izjava o zaštiti podataka

Uprava društva SET proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o. (Skraćeno SET d.o.o.) dana 07. svibnja 2018. donosi

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

 

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za SET d.o.o. primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine. Korištenjem proizvoda i usluga društva SET d.o.o. povjeravate nam svoje osobne podatke. Ova izjava opisuje koje podatke prikupljamo, na koji ih način obrađujemo te u koje ih svrhe upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim podacima.

Službenik za zaštitu osobnih podataka dostupan je putem sljedeće e-mail adrese: sanja@set-bjelovar.hr

 

Vrste osobnih podataka koje prikupljamo

Upotrebljavamo sljedeće osobne podatke:

1. vaše temeljne osobne podatke: ime i prezime, adresa, osobni identifikacijski broj (OIB), broj mobitela, telefona, telefaxa i podaci za kontakt (adresa e-pošte, broj telefona), informacije o vrsti ugovornog odnosa i sadržaju.

2. Ostale osobne podatke, koje nam vi ili treće osobe stavljate na raspolaganje prilikom zasnivanja poslovnog ili ugovornog odnosa, kao što su podaci iz osobne iskaznice, bankovni račun, ovlasti potpisivanja ili zastupanja. Pod to ne pripadaju podaci osjetljivi s aspekta zaštite osobnih podataka, posebice podaci o rasnoj ili etničkoj pripadnosti, političkim ili vjerskim svjetonazorima, genetički podaci ili podaci o zdravstvenom stanju

3. Podaci o korištenju proizvoda i usluga društva SET d.o.o. i njihovim sadržajima, npr. opis i način korištenja proizvoda i usluga, cijenama i načinu korištenja proizvoda i usluga.

Mjesto i vrsta prikupljanja osobnih podatka:

1. KUPOVINOM PUTEM WEB SHOPA – Vaši osobni podaci potrebni za kupovinu putem web shopa i dostavu kupljenih proizvoda na željenu adresu (Ime, prezime, adresa, broj pošte, grad, država, kontakt telefon/mobitel)

2. UČLANJENJEM U PROGRAM Klub vjernosti – Vaši osobni podaci potrebni za kupovinu putem web shopa i ostvarivanje popusta članstvom u Klubu vjernosti

3. PRIJAVOM NA NEWSLETTER – Na nesletter se prijavljujete upisom svoje e-mail adrese, prilikom prijave na newsletter ili stavljanjem kvačice da želite primati newsletter prilikom registracije na web shop ili učlanjenjem u program Kluba vjernosti.

4. ISPUNJAVANJEM KONTAKT OBRASCA – Kada ispunjavate kontakt obrazac s porukom dajete nam svoje osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresa)

5. SLANJEM UPITA O PROIZVODIMA – Slanjem upita o pojedinom proizvodu iz našeg prodajnog programa dajete nam i svoje osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresa)

Osobni podaci uzimaju se neposredno od ispitanika usmeno i pisanim putem.

 

Svrha obrade

Sve vrste vaših osobnih podataka društvo SET d.o.o. obrađuje u sljedeće svrhe:

Osobne podatke obrađujemo u svrhu prodaje i pružanja usluga, obračuna izvršene prodaje robe i pruženih usluga sukladno važećim Zakonima, a u svrhu sklapanja i izvršenja ugovora i poslovnih odnosa u kojem je ispitanik stranka. Vaše osobne podatke obrađujemo kod vaših upita u skladu s važećim propisima i Zakonima (Zakon o zaštiti potrošača, Općoj uredbi o zaštiti podataka i drugih Zakona) kao i radi obavještavanja koja smo dužni vršiti prema važećim propisima. U svrhu prodaje robe i pružanja usluga možemo vam se obratiti putem podataka za kontakt koje ste nam dali.

Ako ne ispunite svoje ugovorne obveze, kako bismo se zaštitili kao vjerovnik, možemo proslijediti odgovarajuće osobne podatke i koristiti se uslugama fizičkih i pravnih osoba za naplatu potraživanja (odvjetnički ured ili agencije za naplatu potraživanja). Prije nego poduzmemo takvu mjeru, o tome ćemo vas posebno obavijestiti putem podataka za kontakt koje ste nam dali, kako bismo vam dali priliku za očitovanje.

Za vrijeme ugovornog odnosa, kao i po prestanku našeg ugovornog odnosa, tijekom razdoblja od godine dana, stupamo s vama u kontakt preko sljedećih komunikacijskih kanala za koje ste nam dali privolu (elektronička pošta, pisano putem pošte, telefonskim pozivom).

Ugovor nastaje prilikom poduzimanja nekih radnji s obje ugovorene strane, kada mi vama isporučimo proizvode i usluge i traje sve do podmirenja nastalih troškova s vaše strane za isporučene proizvode i obavljene usluge.

Osobne podatke prikupljamo i obrađujemo na temelju vaše privole, radi poštovanja naših pravnih propisanih obveza, za izvršavanje ugovora u kojem ste vi stranka ili kako bi se poduzele radnje na vaš zahtjev ili kako bi se zaštitili ključni interesi vas ili drugih fizičkih osoba.

 

Primatelji osobnih podataka

Vaše osobne podatke u pravilu ne prosljeđujemo niti ustupamo nepovezanim trećim stranama, te su sigurnosno pohranjene na našem ili vanjskom poslužitelju kojeg izaberemo, a koji u dovoljnoj mjeri jamči provedbu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera na način da je obrada u skladu sa zahtjevima Opće odredbe o zaštiti osobnih podataka i da se njome osigurava zaštita Vaših prava.

Vaše podatke možemo proslijediti trećim osobama, primjerice, službama za dostavu koje trebaju znati ime, adresu i broj telefona kako bi mogle dostaviti proizvode. Nadalje, u mjeri u kojoj nam je potrebno, vaši osobni podaci mogu biti proslijeđeni tvrtkama koje nam pružaju neke usluge uključujući marketinšku pomoć, obradu plaćanja kreditnim i debitnim karticama, pružanje usluga za kupce te slanje poruka u naše ime. Ograničit ćemo osobne podatke koje tim tvrtkama dajemo i imat će pristup jedino onim podacima koji su im potrebni u posebno određene svrhe. Određene vaše informacije mogu biti proslijeđene izvršnoj vlasti Republike Hrvatske na njihov zahtjev, kako bismo udovoljili pravnim ili zakonskim obvezama.

 

Razdoblje čuvanja

Vaše osobne podatke načelno brišemo u roku jedne godine po prestanku ugovornog odnosa, osim podataka za koje postoji zakonska obveza čuvanja dokumentacije, u kojem slučaju ih brišemo po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

U slučaju da je pokrenut postupak prisilne naplate neplaćenih potraživanja ili ako je uložen prigovor na proizvod ili uslugu u roku, vaše osobne podatke čuvamo sve do konačnog dovršetka postupka u skladu s važećim propisima.

Privole koje ste nam dali za kontaktiranje i druge svrhe koje smo vas zatražili, a izvan okvira drugih osnova za prikupljanje osobnih podataka, vrijede do opoziva, te ih možete opozvati u bilo kojem trenutku slanjem obavijesti na elektroničku poštu info@set-bjelovar.hr ili na adresu Pakračka ulica 3, Bjelovar. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temelji na privoli prije nego je ona povučena.

 

Prva ispitanika

Pravo na ispravak – ako obrađujemo vaše podatke koji su nepotpuni ili netočni, u bilo kojem trenutku od nas možete zatražiti da ih ispravimo ili dopunimo.

Pravo na brisanje – Od nas možete zatražiti brisanje svojih osobnih podataka ako smo ih obrađivali protupravno ili ta obrada predstavlja nerazmjerno zadiranje u vaše zaštićene interese. Molimo da uzmete u obzir da postoje razlozi koji onemogućuju trenutačno brisanje, primjerice kod zakonski propisanih obveza arhiviranja.

Pravo na ograničenje distribucije – Od nas možete zatražiti ograničenje distribucije svojih osobnih podataka:

- ako osporite točnost podataka tijekom perioda koji nam omogućava provjeru točnosti tih podataka,

- ako je obrada podataka bila protupravna, ali odbijate brisanje i umjesto toga tražite ograničenje korištenja podacima,

- ako nam podaci više nisu potrebni za predviđene svrhe, ali su nam potrebni radi ostvarivanja pravnih zahtjeva,

- ako ste podnijeli prigovor zbog distribucije tih podataka.

Pravo na mogućnost prijenosa podataka – od nas možete zatražiti da vam podatke koje ste nam povjerili radi arhiviranja dostavimo u strukturiranom obliku, u uobičajenom strojno čitljivom formatu:

- ako te podatke obrađujemo na temelju suglasnosti koju ste nam dali i koju možete opozvati ili radi ispunjenja našeg ugovora,

- ako se obrada vrši pomoću automatiziranih procesa

Pravo na prigovor – ako vaše podatke distribuiramo radi izvršenja zadaća od javnog interesa ili zadaća javnih tijela ili se prilikom njihove obrade pozivamo na naše legitimne interese, možete podnijeti prigovor protiv takve obrade podataka ako postoji interes zaštite vaših podataka.

Pravo na žalbu – Ako ste mišljenja da smo prilikom obrade vaših podataka prekršili hrvatske ili europske propise o zaštiti podatka, molimo da nam se obratite kako bismo razjasnili eventualna pitanja. Svakako imate pravo uložiti pritužbu hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka, odnosno u slučaju promjene važećih propisa drugom tijelu koje će preuzeti njenu nadležnost, a od 25. svibnja 2018. godine i nadzornom tijelu EU.

Ostvarivanje prava – Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, obratite nam se koristeći se sljedećim našim podacima za kontakt:

Adresa e-pošte: sanja@set-bjelovar.hr

Uprava društva donosi odluku o osobama zaduženim za zaštitu osobnih podataka, kao i odluku o osobama koje su osim poslodavaca ovlaštenje za nadziranje, obrađivanje, korištenje i dostavljanje osobnih podataka.

Po vašim zahtjevima za ostvarivanje prava društvo SET će odgovoriti sukladno rokovima i ovlaštenjima propisanim Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka.

U slučaju dvojbe možemo zatražiti dodatne informacije radi provjere vašeg identiteta. To služi zaštiti vaših prava i privatne sfere.

Ako biste se nekim od navedenih prava koristili prečesto i s očitom namjerom zlouporabe, možemo naplatiti administrativnu pristojbu ili odbiti obraditi vaš zahtjev.

Promjene izjave o privatnosti

Ova izjava o privatnosti može se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu s zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Preporučujemo da povremeno provjeravate za sve izmjene izjave.

 

Linkovi

Na ovoj internet stranici se mogu nalaziti linkovi na druge internet stranice. Korisnik ih može posjetiti na vlastitu odgovornost. SET d.o.o. ne odgovara za sadržaj na vanjskim internet stranicama.