SET proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o.,
Bjelovar, Pakračka ulica 3.
Trgovina strojnih elemenata za prijenos snage

/Elementi za prijenos snage

 

SET proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o.

Poduzeće SET d.o.o. Bjelovar, osnovano je 1991. godine i potpuno je u privatnom vlasništvu, sa trenutno 16 zaposlenih djelatnika. Osnovna djelatnost našeg poduzeća je trgovina strojnih elemenata za prijenos snage. Sjedište našeg poduzeća je u Bjelovaru, Pakračka ulica 3.

SET d.o.o. Bjelovar ovlašteni je distributer SKF-a za Hrvatsku. Iz SKF-ovog proizvodnog asortimana možemo Vam ponuditi sve tipove ležajeva i ostalog ležajnog pribora, brtvi, alata, masti i mjernih instrumenata.

Tvrtka SET d.o.o. iz Bjelovara je distributer industrijskog i poljoprivrednog segmenta tvrtke GATES.

Poduzeće SET d.o.o. je zastupnik njemačke tvrtke OPTIBELT - jednog od najvećih svjetskih proizvođača remenja. Na našem skladištu možete naći veliki asortiman klinastog, varijatorskog, plosnatog, zupčastog remenja za industriju, poljoprivredu i automobile.

Iz ostalog asortimana izdvajamo visokoučinkovito plosnato remenje i PVC - transportne trake (vlastita proizvodnja), galove lance i seger osigurače!

Svu robu šaljemo poštom ili našim vozilom za veće količine robe.

  • OIB 35140755222
  • Zaposlenih: 16
  • Uprava: Tanja Lovrić i Sanja Šustra

SET proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o., Bjelovar, Pakračka ulica 3.
Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Bjelovaru pod brojem MBS: 010022887. Račun društva se vodi kod Erste&Steiermaerkische Bank u Bjelovaru, broj: IBAN 9224020061100001361. Temeljni kapital društva iznosi 1.907.100,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Tanja Lovrić i Sanja Šustra, uprava

 

Prezentacija, školovanja i posjete

Ukoliko se zainteresirani za bilo koji od proizvoda koje nudimo, sa zadovoljstvom ćemo organizirati posjetu Vašoj tvrtki, pogonu ili obrtu. Na taj način možemo detaljnije predstaviti našu tvrtku, poslovanje, proizvode i usluge.

U sklopu posjete možemo Vas i Vaše djelatnike detaljnije upoznati sa proizvodima ili skupinom proizvoda koji Vas interesiraju te održati kratke prezentacije i školovanja oko upotrebe, montaže i demontaže istih. Također, ukoliko imate bilo kakvih problema u pogonu sa zadovoljstvom ćemo Vas posjetiti i zajedno sa Vama sudjelovati u rješavanju problema.

Nekoliko puta godišnje organiziramo seminare u našim prostorima a oko rasporeda i teme seminara možete više saznati na našim web stranicama ili prijavom na naš newsletter koji će Vas putem elektronske pošte obavijestiti o svim događanjima u našoj tvrtki.
Ukoliko trebate bilo kakve informacije vezano za posjete i ostalo molim da me kontaktirate telefonom:

Dalibor Veseli

 
 

Slavonska cesta 42

Prodajemo zemljište u Bjelovaru (bivša ciglana Mlinovac) veličine 25.000 m2 s prekrasnim pogledom na grad, pogodno za razne namjene.
 

 

/Korporativni video

/KATALOG SET d.o.o.

Preuzmite katalog u pdf obliku i saznajte više o našem širokom asortimanu proizvoda.


SAZNAJTE VIŠE
 

/POLJOPRIVREDNI KATALOG

Preuzmite katalog u pdf obliku i saznajte više o našem poljoprivrednom asortimanu.


SAZNAJTE VIŠE
 

/NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte za sniženja, akcije i sve ostale pogodnosti.