SET proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o.,
Bjelovar, Pakračka ulica 3.
Trgovina strojnih elemenata za prijenos snage

/GATES

 

GATES

GATES
 

Tvrtka Gates Corporation, sa sjedištem u Denveru (SAD), je vodeći svjetski proizvođač remenja, transportnih niskotlačnih crijeva, te komponenti za izradu visokotlačnih hidrauličnih crijeva. Sjedište tvrtke u Europi se nalazi u Belgiji, u gradu Gentu gdje je i centralno skladište. Važno je naglasiti da se cjelokupni program remenja proizvodi u Europi.

Tvrtka SET d.o.o. iz Bjelovara je distributer industrijskog i poljoprivrednog segmenta remenja, te segmenta transportnih i hidrauličnih crijeva tvrtke GATES. Osim distribucije crijeva i priključaka, SET posjeduje vlastitu prešu, te je u mogućnosti izraditi visokotlačna hidraulična crijeva, prema najstrožim svjetskim standardima, koristeći najbolje materijale, koji se mogu naći na tržištu.

Tvrtka Gates u svom programu za prijenos snage nudi kompletan industrijski program remenja. Ponuda uključuje klinasto remenje, multi-V remenje ( poli remenje ) te sve vrste zupčastog remenja. Također, u ponudi se nalaze spojke te alati za montažu remenja i provjeru napetosti. Industrijski program remenja tvrtke Gates u svom programu ima remenje za najmanje aplikacije tipa računalni printeri pa sve do najvećih i najtežih aplikacija kao što su drobilice kamena i visoko- precizni alatni strojevi.
Posebno je potrebno spomenuti programe specijalnog klinastog remenja tipa Predator i vrhunske izvedbe  poliuretanskog zupčastog remenja sa karbonskim vlaknima tipa PolyChain i PolyChain VOLT.

Tvrtka GATES također nudi i remenje za sve vrste poljoprivrednih aplikacija odnosno kombajna i traktora. U programu može ponuditi oko 11 500 zamjenskih referenci za poljoprivredne aplikacije i strojeve kao i pomoć kod detekcije problema remenskih pogona te savjete za preventivno održavanje.

Ukratko: sa GATES remenjem i hidrauličkim crijevima  za teške uvjete Vaši strojevi će raditi bez obzira na zadatke koje stavite pred njih, a Vi ćete izbjeći visoke troškove zastoja.

 

Dodatne informacije možete pronaći na web stranici partnera GATES

  Svi dobavljači - SET Bjelovar

/Korporativni video

/KATALOG SET d.o.o.

Preuzmite katalog u pdf obliku i saznajte više o našem širokom asortimanu proizvoda.


SAZNAJTE VIŠE
 

/POLJOPRIVREDNI KATALOG

Preuzmite katalog u pdf obliku i saznajte više o našem poljoprivrednom asortimanu.


SAZNAJTE VIŠE
 

/NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte za sniženja, akcije i sve ostale pogodnosti.