SET proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o.,
Bjelovar, Pakračka ulica 3.
Trgovina strojnih elemenata za prijenos snage

/Uvjeti korištenja

 

Korištenjem web stranice SET Bjelovar prihvaćate ove Uvjete korištenja i dajete privolu za korištenje osobnih podataka prema Izjavi o zaštiti osobnih podatka koju možete pronaći u prilogu ovih Uvjeta ili na linku Izjava o zaštiti osobnih podataka.

Sadržaj na ovim web stranicama osigurava tim tvrtke SET d.o.o. i zaštićen je autorskim pravima.

OPĆI UVJETI PRODAJE PUTEM INTERNET TRGOVINE SET d.o.o.

Korištenjem usluge kupovine putem internet trgovine SET smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.

Pružatelj usluge internet prodaje putem internet trgovine SET je SET d.o.o., Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar, OIB 35140755222.

Molimo korisnike da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama. SET d.o.o. zadržava pravo izmjene Uvjeta bez prethodne najave. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na ovim internet stranicama.

SET d.o.o. pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge internet trgovine u svako doba bez obaveze prethodne najave,  te može djelomično ili u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta.

Korištenje usluge internet trgovine dopušteno je samo punoljetnim osobama.

Kupljeni proizvod putem internet trgovine koristi se na vlastitu odgovornost.

SET d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunostio odgovaraju izgledu samog proizvodu.Slike pojedinih proizvoda su simbolične i odgovaraju čitavoj skupini proizvoda koji se međusobno razlikuju po veličini. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo.

SET d.o.o. se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na www.set-bjelovar.hr. SET d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

UGOVOR O ISPORUCI ROBE

Korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i SET d.o.o., a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima. Predmet Ugovora je kupnja odabranog proizvoda putem Internet trgovine SET d.o.o. uz plaćanje odgovarajuće cijene toga proizvoda. Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu SET d.o.o. na jedan od slijedećih načina:

•             odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao registrirani korisnik Internet trgovine SET d.o.o.,

•             odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao gost korisnik Internet trgovine SET d.o.o.

U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka. Prihvaćanjem ovih Uvjeta i plaćanjem naručenih proizvoda smatra se da je sklopljen Ugovor između SET d.o.o. i korisnika kao kupca kada on i stupa na snagu. Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

- ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,

- ako je predmet Ugovora zapečaćena roba,

- ako je predmet ugovora roba koja je izrađena po narudžbi (hidrauliča crijeva, industrijska crijeva, lanci, sinhrono remenje) samo za njega i po njegovim naputcima.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti SET d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu SET d.o.o., Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar, telefaksom na broj 043/226-013 ili elektroničkom poštom na info@set-bjelovar.hr, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili telefaksa, adresu elektroničke pošte. Rok za jednostrani raskid Ugovora je 14 (četrnaest) dana od dana kada je roba koja je predmet Ugovora predana korisniku u posjed.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada SET d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu. Povrat novca SET d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu SET d.o.o., Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar, najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je SET d.o.o. uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju korisnik će biti obaviješten.

 

Preuzmite dokument:

  Izjava o zastiti osobnih podataka   (8.75 KB)
  Informativni obrazac za jednostrani raskih ugovora-set   (16.39 KB)